Pogoji poslovanja

Garancija

Garancijski rok za izdelke Plustek je 24 mesecev.

Kupec je ob prevzemu dolžan blago preveriti in morebitne nepravilnosti ali poškodbe takoj sporočiti dostavljalcu. Naknadne prijave izvengarancijskih napak ali poškodb podjetje ni dolžno obravnavati, saj kasneje ni možno ugotavljati, če je do napak ali poškodb prišlo pred ali po prevzemu blaga.

Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji navedeni na garancijskem listu, ki mora biti priložen vsakemu izdelku, ali je vsebovan na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi kopije računa. Naravna obraba aparata je izključena iz garancijske obveznosti. Isto velja tudi za poškodbe zaradi nepravilne uporabe ali preobremenitve. Garancija praviloma ne velja za: potrošni material, baterije in akumulatorje, žarnice, diskete, optične medije, video in avdio kasete, varovalke, elektronske komponente, ipd.. Garancija ne velja za avdio in video posnetke ter računalniške programe, če je potrošnik odprl varnostni pečat. Za odprtje varnostnega pečata se šteje pretrganje ovojne folije ali razkritje serijske številke.


Cene

Vse cene in roki dobave so veljavni šele, ko jih potrdi pisno, s ponudbo ali predračunom, CRM sistemi d.o.o.. Ponudba ali predračun velja do roka, označenega na ponudbi ali predračunu.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Cene ne vključujejo stroškov dostave in montaže.


Plačilo

Plačilo je možno po povzetju ali vnaprej po predračunu.


Vračilo blaga

Kupec ima pravico, da kupljeno blago vrne brez kakršnekoli odškodnine. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 15-ih dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-mail prodaja@plustek.si, blago pa vrniti v nadaljnjih 15 dneh. V tem primeru kupec sam poravnava stroške, ki nastanejo ob vračilu kupljenega artilkla. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.


Odveza odgovornosti

CRM sistemi d.o.o. se trudi, da bi ta stran vključevala točne in ažurne informacije. Vendar pa CRM sistemi d.o.o. ne daje garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako pa ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletnih strani.

Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Slike artiklov so samo simbolične in ne odražajo vedno dejanskega stanja.

Pridržujemo si pravico do napak, pomot, tehničnih sprememb, sprememb postopkov in programa.

Vse navedene tehnične lastnosti izdelkov so posredovane s strani proizvajalca. CRM sistemi d.o.o., uvoznik za omenjene izdelke na slovenskem tržišču, ne prevzema odgovornosti za pravilnost dobljenih rezultatov, ne odgovarja za ustreznost izvedenih meritev ter interpretacijo rezultatov. Prav tako CRM sistemi d.o.o. rezultatov testov ne sme prilagajati in ne spreminjati. Pridržujemo si pravico do spremembe opisa tehničnih lastnosti, spremembe opisa delovanja gonilnikov, postopkov namestitve le-teh ter tiskarskih in drugih napak. Jamstva za izdelke so določena v izrecnih izjavah o omejenem jamstvu, ki so priložena izdelkom.


Spremembe splošnih pogojev poslovanja

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo splošne pogoje poslovanja.